Svår jobbsökning

Det här med att söka jobb är ingen enkel uppgift till att börja med. Men när det i platsannonserna står saker som "sök jobbet genom att mejla till ______. OBS! vi tar inte emot jobbansökningar via epost." blir man ju aningen förvirrad. Hittade även hänvisningen "sök jobbet via mejl eller epost" i en jobbannons. Man tycker ju att annonserna borde kontroll-läsas innan dom läggs ut...

Även om det är en liten humör-höjare när man hittar felskrivna texter, hoppas jag verkligen att allt slit med jobbsökningar ger resultat snart.

Snart är det klart!

Frågan är om man inte kommer sakna den lite? -tandställningen. Det är nämligen så att den snart har gjort sitt jobb färdigt. Andra tandställlningserfarna brukar säga att "man saknar något att ha på tänderna", "tänderna saknar något". Men det är inte bara Det jag tänker på. Att ha tandställning har varit en väldigt bra karaktär-avkännare av nya ansikten. Jag tänker såhär: När man minglat runt på student-nationer och liknande och ett nytt samtal ska ta fart är det väldigt ofta det handlar om tandställningar. -"Så, hur länge har du haft tandställning? *blink, blink*" Som att det inte finns något annat att prata om? Även "Du är söt, ÄVEN med tanställning". Särskilt när det är helt främmande människors första replik (raggningsreplik om du så vill). Folk som inte har mer fantasi än så är ingen man vill slösa sin tid på. Ett tag dejtade jag en kille som jag först trodde bara var omtänksam när han frågade om hur lång tid jag haft tandställningen osv. Men efter fler liknande frågor, allt oftare, började jag ana att det mer hade med hur lång tid jag hade kvar på tandställningen att göra, dvs. Hur mycket han skämdes över att dejta någon med tanställning. Det varade inte så länge efter det kan jag ju berätta.

Men nu är det i alla fall inte lång tid kvar. Sen får jag hitta ett nytt sätt att "testa" karaktärer efter.

RSS 2.0