höst 09 (mig, mitt nu och min framtid)

Det är höst,
snart iallafall. Kanske skumt att längta till hösten när man befinner sig i den underbara årstiden Sommar, men så är det. Hösten bjuder på mycket gott den med. Stickade koftor, löv i brinnande färger, varma koppar te och för att inte nämna en nystart! Och det är nog just denna jag ser fram emot mest av allt. Jag ska nämligen läsa en kurs i Kommunikation & Webdesign, som jag hoppas är en påminnelse/fortsättning på vad jag lärde mig i gymnasiet. Där kommer man träffa massa nya människor och förhoppningsvis ha jättekul! Jag ska börja träna regelbundet igen, fortsätta söka jobb och lägenhet, möjligtvis påbörja körningen, fortsätta nattklubbsfotografera på nation. Det är en del nytt och en del gammalt men som jag säkert hittar något twist till så de blir nytt på sitt sätt. Jag ska fokusera på mig, mitt nu och min framtid. Jag har nya planer vad gällande utbildning och kärriärdrömmar, och ska göra allt för att uppnå dessa.

Det är snart höst så passa på att njuta det sista av sommaren, det ska jag göra!


min livscoach

VAD VILL HAN? kärlek -eller bara sex...

Öka din "T-faktor" -nya nyckeln till drömjobbet

Låt dagsbokstrenden revolutionera ditt liv


Nya COSMOPOLITAN hamna i brevlådan idag, ligger brevid mig på skrivbordet och bara väntar på att läsas. Ska bara skära upp en bit av mammas nybakta äpplekaka men sen kan jag nog inte hålla mig längre: det spritter i lederna efter att få slita upp plasten som omsluter min livscoach. Jag hittade den i brevlådan och funderade över hur mycket av en tankeläsare Cosmo kan vara? Ser ut att vara just vad jag behöver få råd om vid detta specifika tillfället. Underligt, men praktiskt.    

kommer nog en uppdatering på om jag hittade vad jag var ute efter.. ;)

Resan...

Hej hej!
hemma igen från en 3 veckors lång resa genom Tyskland, Frankrike och Spanien.

Dagboken blev ca 200 sidor lång och mycket innehållsrik, precis som semestern! 

Det har varit en rolig, underhållande, lärorik resa, med inslag av både sightseeing och sol & bad. En del förvirring har uppstått i språket med bas i: "vilket land befinner vi oss i idag?". Nu har jag ytterligare 12 städer (Kasseler, Besancon, Montpellier, Alcossebre, Peniscola, Valencia, Blanes, Girona, Barcelona, Lyon, Strasbourg, Goslar) att pricka av på kartan. Inga nya land dock. Men jag har fåt se nya sidor av alla tre länderna. Ett grönare Tyskland, ett kullerstenstäckt Frankrike och ett strandigt Spanien. Jag har upptäckt en ny egenskap hos mig själv. Jag kan läsa ut en bok -bara jag hittar rätt bok och det gjorde jag denna gången. Jag köpte ELLE innan jag drog för att ha något att läsa och med denna fick man Marian Keyes bok Är det någon där? vilken var väldigt fängslande och fick tiden att gå i bilfärderna. Bilfärderna som GPS:en hjälpte oss med, som blev mellan 5 och 10 timmar långa, som i Frankrike försenades av köer, med rock från ipoden i öronen och som gav träsmak i rumpan. En skön familjesemester, som lär ha varit den sista, i alla fall på några år.  

Även om det har varit skönt att komma iväg lite, roligt att se nya städer och att jag uppskattat resan jätte mycket! så tär det på en att sitta packad/inträngd i en bil i en vecka, att spendera varje sekund av dygnet med familjen så nu är det skönt att vara hemma och träffa vännerna och spendera lite tid för sig själv. Jag är tillbaka i verkligheten, i min värld i Lund, därifrån jag fått sms och uppdateringar om vad som händer, under hela resan. Tackar för detta! Det botade min hemlängtan lite.  

Det är skönt att vara hemma!

RSS 2.0