Nya jobbet, 091123

Första dagen på nya jobbet: Säljare/Konsult för EMG (European Marketing Group). Är sjukt nöjd att jag fixade det här på egen hand. Intervjuades och dom ville ha mig. Mig, framför dom andra. Nu är jag ensam tjej på kontoret i Lund, och heltidsanställd.

Jag är stolt över mitt jobb och nöjd med det. Ändå kan inte några av mina närmaste låta bli att hacka ner på det. Att folk är nyfikna o frågar är ju bara trevligt. Men när frågorna förvandlas till snäsiga kommentarer med negativt ursprung blir man lite tagen på sängen. Jovisst, det är inte världens bästa jobb, men vem har sitt drömjobb vid 20år? Kan dom inte bara vara glada för min skull och önska mig lycka till (utan ironisk betoning...)?

091122

Tittade på The butterfly effect här om dagen och kunde inte undvika att bli tagen av hela storyn. Jag är väldigt fasinerad över minnesluckor i sig, så det här med att förstå hur minnet fungerar och försöka ändra på det fångade mig. Beroende på hur han minns (och fyller i) sina minnesluckor ändras hela tillvaron. Genom att utforska hjärnans funktioner lär han sig att använda dom till sin fördel. Jag är helt klart fasinerad.


The butterfly effect

Paradiset

Jag tog en tur till paradiset i lördags. Vi körde igenom himmelriket påvägen dit. Solen sken på dom gulröda höstlöven och vattnet i sjöarna skimmrade till av dom lugna vindarna. Inte undra på att alla flyttar till paradiset på hösten. Farmor, Mormor och Morfar bor redan där. Och nu gör stugan det med.
  vinkar hejdå
Påvägen hem var allting mörkt och dystert.


RSS 2.0